Sådan deltager du i extra


Vi ønsker at belønne din loyalitet igennem extra loyalitetsprogram, hver gang du køber udvalgte Bosch reservedele fra din forhandler. Du kan indsamle værdifulde extra point, som du kan anvende til en gratis præmie fra vores præmiekatalog. Alle værksteder kan tilmelde sig extra gratis! Læs her, hvor let det er at få flotte præmier uden udgifter.
 

Registrer


Hurtig og nem tilmelding
Du kan hurtigt og nemt tilmelde dig loyalitetsprogrammet extra via tre trin. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link til bekræftelse via e-mail, som du skal klikke på for at aktivere din extra medlemskonto.
 
Register
 

Saml point


Når tilmeldingslinket er bekræftet og tilmeldingen gennemført, kan du straks starte med at samle point.
Handl ganske enkelt som altid hos de grossister, du har oplyst, og du får automatisk dine point. Du kan begynde at samle point med det samme. Produkterne, der giver extra point, finder du under extra produkter. For at få pointene indsat på din extra konto skal du klippe stregkoderne på emballagen ud og gemme dem i din extra box. Når du er klar, skal du sende os stregkoderne i de forudbetalte konvolutter. Efter at vi har modtaget dine stregkoder, vil vi bestræbe os på at opdatere din konto med pointene inden for 3 uger.
 
extra produkter
 

Indløs point


Find den præmie, du kunne tænke dig, og bestil den.
Nu har du samlet extra point, og så er tiden inde til at indløse dem for en flot præmie. Klik på linket forneden "Shop" og find lige præcis din fortrukne præmie. Med et stort udvalg af over 50 forskellige præmier i kategorierne Sundhed og skønhed, Værktøj, Køkken og mad, Teknologi og multimedie samt Fritid og sport vil du helt sikkert kunne finde noget, du kan lide! Når du har valgt en præmie, vises prisen i point. Efter at du har afgivet ordren, sender vi den valgte præmie inden for 3 uger til den leveringsadresse, du har indtastet.
 
Shop